dilluns, 2 d’abril del 2012

Un Projecte Engrescador.

Durant els dies 27 i 28 de Març es va realitzar el congres de l’agrupació de Santa Coloma de Gramenet del PSC, molt s’havia dit sobre la presentació de la companya Núria Parlón i sobre la possibilitat de que un altre candidat optés a la primera secretaria del partit, La votació de la assemblea va donar com a guanyadora a la companya Núria amb un marge de més del 90% dels vots. La realitat va ser la presentació d’un nou projecte de progrés per al partit i en definitiva per a la ciutat, la nova executiva de l’agrupació constarà d’una nova estructura per àrees i un ampli equip humà que serà el motor d’aquest projecte, les persones que la composen son professionals de diferents àmbits i sectors el que motivarà un gran dinamisme i esperem recuperar la confiança de la resta dels ciutadans.
Estic molt orgullós de participar d’aquest projecte i de compartir aquesta tasca amb la resta dels companys de l’executiva.
Es de justícia fer un recordatori i donar les gràcies a la executiva que surt, ja que gracies al seu esforç també som el que som i estem on estem.

Us deixo un enllaç per veure la composició de l’executiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada