diumenge, 22 d’abril del 2012

Retallades en Educació.

El dissabte 21 d’abril va tenir lloc a Barcelona la manifestació contra les retallades al sector educatiu, pares, professorat, alumnes i tota la comunitat educativa esta en lluita contra les retallades que plantegen PP i CiU a Catalunya. Els conservadors que han creat amb els seus negocis la crisis econòmica volen tenir beneficis a costa dels serveis basics de la societat.
Però si es greu que hagin creat la crisis econòmica i executin els dictats dels mercats i MERKOZY, Més greu es la crisis que ens estan plantejant als carrers de les nostres ciutats i barris, la crisis de les persones, persones que tindran una atenció Sanitaria precària o cap atenció, una educació a mida del que la pugui pagar, una conciliació laboral inexistent per a les famílies i principalment a les dones.
Entre d’altres formacions els Socialistes com no podia ser d’altre manera estaven al carrer defensant els drets del nostres estudiants i nens, des de Pere Navarro com a primer secretari del PSC a la nostra primera secretaria del partit a Santa Coloma Núria Parlon, amb una molt bona representació de la nova executiva de l’agrupació local. Gent lluitadora, gent compromesa .
Una llàstima que els esforços i les energies que es destinen al fútbol no es facin servir per altres qüestions.
Pa i Circ.

Estic sentin les noticies, François Hollande acaba de guanyar la 1ª volta a les presidencials franceses, El canvi esta començant per França.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada