dimecres, 21 d’abril del 2010

100% Candidat.


Amb el 100% dels vots. Per unanimitat. 341 dels 342 vots dels Consellers Nacionals acreditats van ratificar José Montilla com a candidat a la Presidència de la Generalitat les properes eleccions autonòmiques. Ha estat al Consell Nacional celebrat dissabte a Girona. Ningú no va votar en contra ni ningú no va votar en blanc. Tots van votar que sí. Perquè el vot que falta és el del propi primer secretari del PSC i president de la Generalitat, que no es va voler votar ell mateix, tot bromejant amb la idea de què si després li anava d’un vot, ja se n’en penediria. En la història del nostre partit no es recorda un èxit tan important.
I és que tothom creu en l’actual president de tots els catalans i les catalanes. Perquè és una persona que treballa, que té idees, i “ganes i empenta per afrontar aquesta nova etapa”, en paraules del director de campanya, Jaume Collboni, qui es referia a Montilla, en la presentació del nou material de campanya com “un candidat combatiu i que està disposat a anar a totes amb l’energia que li donen les seves idees i conviccions, els seus plantejaments i el model de polítiques que defensa per Catalunya”.
La intervenció de Montilla va ser especialment emotiva. "Gràcies de tot cor", va dir el nostre primer secretari i ja candidat, després que el president del Consell Nacional, Higini Clotas, proclamés el resultat tan indiscutible de la votació. Part de l’oferta de futur del cap de l’executiu està basada en garanties ideològiques: “jo sóc socialista i ni renuncio ni ho amago”, va dir, i es va definir de “centre esquerra, com la majoria”. Ara sí que comença oficialment la carrera per “no ser res més que el que els catalans vulguin que sigui”, sentenciava Montilla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada