diumenge, 25 de juny del 2017

L'Extranya Parella.

Sobre la polèmica generada per  #lextranyaParella de politics colomencs.
Cal dir que no val tot per colpejar al govern municipal. Entenc que la manca de projecte és un problema per  als partits, però aquest no és el cas del  PSC de Santa Coloma. Fonamentar la política sobre les mentides o comentaris sense verificar  no és un bon símptoma democràtic.
El projecte de renovació del  Passeig de la Salzereda porta anys de treball  i preparació.
La proposta va ser debatuda en el procés participatiu de l'Edusi, després en el del PAM i en el darrer any en 3 sessions amb els veïns i les veïnes. Ha estat també consensuat amb l'AAVV. Arrel d'aquest procés,  el projecte ha canviat, s'ha enriquit  i ha integrat les diferents sensibilitats.
Durant el procés electoral de les municipals de l'any 2015 també es va fer un acte al respecte amb els ciutadans interessats en el tema.  És una de les propostes del  programa electoral del PSC, programa que va rebré un gran nombre d'aportacions ciutadanes. Aquestes aportacions i les proposades per els i les socialistes de la ciutat, van configurar el nostre programa electoral que complim,  com no pot ser d'altre manera.
Va haver d' arribar un govern socialista a la ciutat  per començar a treballar sobre la problemàtica del riu, que fins aleshores estava oblidada.
Hem de donar les gràcies a totes les persones que en els diferents processos  participatius han col·laborat.

Els neoliberals de la ciutat s'apunten a totes les polèmiques possibles, no cal comentar gaire més, i l' onada de calor no és culpa del PSC per si algú ho volia portar al ple.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada