dissabte, 11 de setembre del 2010

11 de Setembre 2010.

La jornada de la diada nacional de Catalunya ve precedida per el començament de les campanyes electorals dels diferents partits polítics, però sembla ser que no han fet gaire cas a les paraules del president Montilla de respectar el joc net. Altre precedent de la diada ha sigut el rebuig per part del tribunal constitucional dels recursos interposats en contra de l’estatut de Catalunya per part de la comunitat d’Aragó, illes balears i país Valencià, encara queden pendents de acceptar o rebutjar els que han interposat : Múrcia, la Rioja i el defensor del poble (poble que no sigui català). Senyors prenguin nota per això de quan ens toqui ser solidaris.


Les declaracions de la Sra. Alicia Sánchez-Camacho (La celebració de la diada nacional de Catalunya no va en contra d’Espanya , es més, no té res a veure) i la no assistència a l’ofrena floral per part dels partits d’un clar sentit NO CATALÀ.

Però el més important es el caràcter festiu de la celebració, i a tot Catalunya s’han vist participacions de multitud d’entitats de moltíssims orígens que conviuen a Catalunya i participen activament a la vida quotidiana de la societat catalana. Això es la celebració de la diada una festa participativa per a tots els ciutadans de Catalunya, que ara més que mai en de defensar com a senyal d’identitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada