dimarts, 23 de març del 2010

Rebolcada a Sarkozy.


Rebolcada a Sarkozy.

Increïble rebolcada al primer ministre de la república francesa Nicolás Sarkozy. L’entesa formada per el partit socialista, comunista i ecologistes ha fet trontollar l’omnipotent president francès. A perdut les eleccions regionals d’una manera estrepitosa les forces d’esquerra han obtingut 20 de les 22 regions de l’estat, una per l’extrema dreta i una per el partit conservador al poder.
El poble francès a fet un gir contra les polítiques absolutistes dels conservadors i donen una avis per a navegants, de per on poden anar els trets a les pròximes eleccions generals del veí país. El govern de França a actuat de manera ràpida i ja ha començat a remodelar el seus ministres, com a conseqüència a les 48 hores de les eleccions ha caigut el màxim responsable del ministeri de treball i no es descarten mes canvis.
Esperem que la resta de països d’Europa prenguin nota i el gir cap a les esquerres sigui molt mes ample, a l’Europa de les persones les formacions conservadores que no mes es mouen per interessos econòmics, ja han demostrat el camí que porten i el resultat ens a portat a una crisis econòmica generalitzada, no sol a Europa si no a tot el món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada