divendres, 6 de novembre del 2009

Plataformes veïnals es manifesten a Sta. Coloma de Gramenet.

Una sèrie de plataformes ciutadanes es van manifestar per els carrers de la ciutat amb la legitima petició amb la que estic d'acord “Prou de corrupció” al municipi, però no ens enganyem ,que totes les plataformes no tenen els mateixos interessos per les problemàtiques veïnals, si no, que van una mica mes enllà.
L’intent d’assalt al consistori que es va veure per TV a totes les cadenes va ser tant lamentable com el que es va veure fa uns dies amb la detenció de les persone s implicades al CAS PRETORIA.
Igual que les ramificacions del cas pretoria les de l’entorn de les plataformes veïnals també son si no tan espectaculars, com a poc dignes d’observació. Qui hi esta al darrera de les plataformes?
Gent que vol entrar sigui com sigui a dirigir el consistori de la ciutat, que a les últimes eleccions no va arribar a tenir suficient recolzament per tenir representació a l’ajuntament.
Les aproximadament 1000 persones, no son ni de lluny la representació de la veu del poble colomenc (mès de 117ooo habitants), Si que es veritat que feien molt soroll però no mes que soroll. La por no pot governar mai.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada