dimecres, 25 de novembre del 2009

Passa-ho !!!

Desprès dels fets succeïts a la ciutat de Sta. Coloma de Gramenet, crec que hi ha arribat el moment que les persones progressistes i simpatitzants i afiliats al partits diguem la nostre al carrer, de manera civilitzada ens haurien de concentrar i dir quatre coses; com que també estem en contra de la corrupció, que donem suport als polítics que estan intentant treure a la ciutat cap endavant, que no estem d’acord amb les politiques urbanístiques de l’anterior consistori. Que les plataformes veïnals no haurien de ser nomes que això plataformes i no tenir interesso polítics i estar vinculades amb entitats politiques. Que 100 persones que surten a la Tv no son representació de tota una ciutat com Sta. Coloma .
Trobo que es el moment de arrencar cap endavant pensar en les pròximes eleccions i posar nos a treballar, muntar actes amb els dirigents del partit a la ciutat i fer veure a la gent que al partit socialista
Hi ha persones amb ganes de treballar i de lluitar. Hem de tornar a ser un “referent ” de socialisme, progressisme i democràcia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada