dimarts, 15 de maig del 2012

JA NO HEM REPRESENTES !! ENSENYAMENT-GRAMENET

Ja no hem representes!!  Ensenyament-Gramenet.

1. Una entitat que criminalitza una iniciativa en defensa de l’ensenyament públic i de qualitat per que es fa des d'altre entitat.(PSC)

2. El PSC demana la signatura en defensa de les escoles bressols municipals, Això esta per sobre de moltes qüestions incloses les politiques, no es demana el vot ni el color polític de les persones, no més, es una iniciativa a nivell de Catalunya per presentar al parlament i defensar el finançament d’aquest tipus de centres.

3. Qui esta darrere d’Ensenyament – Gramenet?

4. Per que els atacs continuats a l’Ajuntament de la ciutat? Si es de coneixement públic que les retallades son politiques de CiU – PP? Si ja es sap que les incidències venen donades per les polítiques de la Generalitat, per que no aneu a protestar a la conselleria de la Generalitat?

5. Crec que una força política s’amaga darrera de la samarreta groga i s’aprofita de la bona voluntat de les persones.

6. No vull ser representat per uns “autoproclamats” defensors de l’ensenyament.

Per això defensaré l’educació publica i de qualitat des de la meva formació, per que va en el tarannà dels Socialistes. Ho faré amb el meu color. El vermell del meu partit #corvermell #santacoloma. Per això demano als meus companys que deixin el groc i es passin al vermell.

2 comentaris:

  1. Algo buscara el Psc si recoge firmas para las guarderias !!!

    ResponElimina
  2. Primero agradecerte opinar en mi Blog.
    En respuesta a tú comentario. Efectivamente buscamos educación de calidad, pública y para todos. Va en nuestra condición de socialistas defender nuestros servicios más importantes, sobre todo para los más jovenes.

    ResponElimina