dilluns, 21 de febrer del 2011

Govern NI-NI

NI concert econòmic ni res que s’assembli, ni polítiques socials, ni Metro linea 9.

A l’ambigüitat que ens te acostumat CIU s’està començant a desenvolupar els primers mesos de convergència al govern català.
Sobre el concert econòmic ,que va ser la bandera durant les passades autonòmiques no van trigar ni un més en retractar-se i dir que ara no era el moment que un concert econòmic no era viable, que es podria negociar alguna cosa en aquesta linea, però el concert econòmic no.
Retallades a l’educació :
Mestres, col·legis, ordinadors, prestacions en general que fa de l’ensenyament públic un servei de qualitat i competitiu davant de les concertades i privades. Això porta de cap, a una retallada a la cohesió social del territori.
S’aturen les construccions de diversos centres sanitaris i es recomanen públicament la contractació de serveis sanitaris privats i mútues. A la linea 9 del metre s’aturaran unes estacions si i d’altres no.
No tenim fons per fer front a les nòmines del personal però es pot donar a SPANAIR un crèdit de 10.500.000€ per que no s’enfonsi més.
Que es CIU? A més d’un BIPARTIT. Sembla ser que son soberanistes, catalanistes e independentistes. Però més endavant que ara no ens va bé ser totes aquestes coses. Son independentistes però no volen referèndums d’identitat.
Ara tenen el govern al seu poder, i cada vegada es mes patent que l’alternativa a d’estar present a la política Catalana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada